Börja med hockey som träning | Templet

Templet

Att ta hand om sin kropp

Börja med hockey som träning

Kanske du hade ishockey som stort intresse som ung? Då kanske det är dags att börja med hockey som träning igen. Kolla upp med din hockeyförening om det finns någon veteranhockey eller liknande där du kan vara med och träna. Om inte så samla ihop dina kamrater och börja spela ishockey.

Din gamla skridskor kanske har gjort sitt så det är bäst att införskaffa nya. Det är viktigt att använda bra utrustning på isen. Förutom skridskor så behövs det hjälm och klubba för att börja. Om det inte blir några större matcher så klarar man sig långt med detta. Det är först det bli matcher som ska spelas som man bör tänka på mer hockeyutrustning. Kanske det går att få tag på detta genom någon hockeyförening. Till en början så behöver det inte vara sprillans nya hockeyskydd som man använder.

Börjar det bli lite mer allvar med hockeyspelandet så gäller det att se till så man skaffar sig ordentlig utrustning. Hos online butiken SticksOnline så hittar ni det mesta som behövs för att fullt bli utrustad för hockey. Det kanske har blivit lite mer allvar med det som skulle vara enkle hockeyträning och ni börjar spela matcher mot andra gamla veteraner. Då är det viktigt att ni har full utrustning som klarar av en hockeymatch. Lycka till med allt som du tar dig för med din hockey och hoppas att du upplever det lika roligt som när du var yngre.